Направо към съдържанието

Уикицитат:Страници за изтриване

От Уикицитат

Този списък съдържа страници, предложени за изтриване. Ако имате мнение за някоя от тях, дайте го под съответната страница. Ако смятате, че някоя друга страница трябва да бъде изтрита, сложете името й в списъка, а на самата страница за изтриване сложете най-отгоре {{Изтриване}}.

За списък на скорошно изтритите страници, прелистете дневника на изтриванията.

Бързо изтриване[редактиране]

Неенциклопедично съдържание или грешки[редактиране]

Записвайте тук статии/страници, които съдържат безсмислици или реклама и такива, които са създадени по грешка. Администраторите, след проверка на историята, ще могат да ги изтрият незабавно.

Алтернатива на използването на тази секция е добавянето на шаблона {{Бързо изтриване}} в съответната страница. Това включва страницата в Категория:Страници, подлежащи на изтриване и облекчава поддръжката на Уикицитат:Страници за изтриване.


Нарушаване на авторското право[редактиране]

Записвайте тук статии/страници, които нарушават политиката на Уикимедия за защита на авторските права. Включвайте кратка обосновка за предложението си.

Типичен случай на такова нарушение е копирането на текст от Интернет сайтове с лиценз, несъвместим с Лиценза за свободна документация на ГНУ, и без писмено разрешение от авторите.