Димитър Стоянов

От Уикицитат
Направо към навигацията Направо към търсенето
Уикипедия
Уикипедия разполага със статия за Димитър Стоянов

Димитър Кинов Стоянов (р.1983) е български политик, народен представител в 40-то Народно събрание (от 2005 г.), заместник-председател на Национален съюз Атака и депутат в Европейския парламент. Внук е на писателя сатирик Радой Ралин и син на Кин Стоянов.


  • ...В моята страна има десетки хиляди момичета от цигански произход, много по-красиви от почитаемата. Всъщност, ако си на подходящото място в подходящото време, можеш дори да си купиш някоя (12-13-годишна) която да стане твоя любяща жена. Най-добрите от тях са много скъпи - стигат до 5000 евро парчето, леле! Това, разбира се, е престъпление според Наказателния кодекс и се наказва със затвор, но се съмнявам, че т.нар. организации за защита на ромските права знаят това, а всъщност дори не им пука - наричайте ги, както искате, единственото, от което се интересуват, са текстовете от антидискриминационните закони, защото за тях се плаща, а за престъпленията не, нали знаете!!!

    Да се върнем на номинацията на мис Ларока. Вярвайте ми, виждал съм много циганки, но всички на нейната възраст са много по-слаби. Не споделя ли тя ужасните страдания, които ромите понасят из цяла Европа, бедността, мизерните условия и безработицата??? Е, предполагам, че когато си депутат от Европейския парламент, трябва да си придадеш известна тежест.

    Тя вече е получила отличие тази година. Но почакайте - за младежки лидер? Почитаемата дама е почти 32-годишна, за бога! Повечето младежки организации приемат членове до 26. В моята партия срокът е 30. Почитаемата мис Ларока пак не се вмества. Не знам, има различни видове растеж, може би се вписва в някой от тях…
— 28 септември 2006 г., като български наблюдател в Европейския парламент