Направо към съдържанието

Георги Димитров (футболист)

От Уикицитат

Георги Димитров — Джеки, български футболист, национал

  • „Бият ни като тупани навсякъде из Европа, а ние се заблуждаваме, че имаме футбол, и чакаме «Реал» (М) да купи Благой Георгиев… Около Стоичков са се събрали пиявици и той трябва да се освободи от тях. В противен случай нещата ще станат още по-лоши… Тук е пълно с влечуги, лакеи и лизачи.“ (пред в. „Меридиан Мач“)
  • „Нормално е да няма никакво развитие, докато в БФС и по клубовете е пълно само с подлоги и охлюви.“ („Новинар“, 2005)
  • "Черните момченца отдавна не бяха виждали врата, но срещу Левски видяха." (коментира реванша Беверен - Левски); 10.2004
  • „Феро говори само за схеми, за фаза защита и фаза атака, а не може да се оправи с движението в София.“ (на въпрос защо е толкова негативно настроен към Ферарио Спасов)
  • Наско Сираков въведе корупцията във футбола ни заедно с Вуцов. Йордан Лечков стана кмет по стечение на обстоятелствата. Взел се е много насериозно. Но много се лъже, ако си мисли, че по еднакъв начин се управляват хотелче с 30 стаи и сериозна организация като БФС. Любо Пенев, Емо Костадинов, Трифон Иванов — това са все безработни хора. Той и Боби Михайлов може да стане такъв в скоро време, ако Славков го уволни. За тези години, през които е във властта, освен да харчи командировъчни, друго не прави. Вие да сте го чули една дума да каже, да даде някаква идея? Нали е вицепрезидент?! То по-добре шеф да стане глухоням, отколкото Боби Михайлов.“ (от интервю на агенция Фокус)
  • "Навремето в едно интервю бях казал, че ЦСКА не е никакъв отбор, защото го управлява Кольо Железаря (един от общите работници - б.р.). Извинявам му се. Кольо Железаря и другите около него са единствените професионалисти в ЦСКА. Другите само мислят за заплатата си." — пред в. "24 часа", 05.2006
Уикипедия
Уикипедия разполага със статия за Георги Димитров (футболист)