Беседа:Николай Бареков

От Уикицитат
Направо към навигацията Направо към търсенето

Защо беше махнат цитата на Николай Бареков от купона в Пловдивска кръчма, където е бил водещ? Нещо нецензурно ли има в него, или се съмнявате дали е негов? Защо се цензурират фактите? И Уикицитат ли ще бъде манипулиран като вестниците, радиото и телевизията?

  • Не виждам какъв е проблемът. Николай Бареков действително се е занимавал с това, действително е изричал тези думи, има и видеоматериал - нищо не пречи да бъде включен цитата. "Клитор" не е вулгарна дума, а "п*тка", макар да е употребена отново от Бареков, е представена цензурирана. Демек, и обвинението в нецензурност отпада. Единствената причина да не бъде пуснат този цитат е, за да се прикрие миналото на Николай Бареков, не съм ли прав?
  • Не си прав. Никой не иска да прикрива миналото на Бареков, обаче в случая цитираш чалга, която не е измислена като текст от него, а на всичкото отгоре първо я започва онази дундеста певачка с бялата рокличка. Той повтаря изпятото от нея. Ако толкова държиш изцепката на Бареков да я има под някаква форма в Уикицитата, сложи линка към видеото като Външна препратка в статията. --Antonio 13:53, 30 ноември 2006 (UTC)Отговаряне[отговор]
  • Това също е вариант. Благодаря, колега.
  • Така не е ли по-добре?