Беседа:Георги Стоилов

От Уикицитат
Направо към навигацията Направо към търсенето
  • За да не обезсърчавам автора на страницата, му препоръчвам да премести мъдростите на даскала си по математика в Бисери - Учителски. --Antonio 02:08, 22 януари 2008 (UTC)
    • Абе Антоне, мислиш ли, че въпросният „автор“ ще се върне някога, за да прочете какво си му писал и да изпълни поръките ти? Мислиш ли, че наистина трябва да бъдат насърчавани разни, сигурно оцафарени (ще рече, получили двойка) ученичета да си го връщат на учителите си, като ги маскарят онлайн? С какво изсипаните глупости отговарят на мисията на Уикицитат да съхранява на едно място образците на световната мъдрост и остроумие от последните повече от 25 века? И как се връзва запазването на тази страница (която аз изтрих и отново бих изтрила след като те убедя в правотата си) с изразеното и от теб преди няколко дни принципно становище, че информацията в Уикицитат трябва да се вкарва с източник? Предварително благодаря за отговорите. --Спири 12:28, 22 януари 2008 (UTC)
  • Спири, аз за тази цел съм направил Бисери с подкатегориите им, за да си пишат там разни такива. Даскала по математика да се спомене само като "учител по математика, в еди кое си СОУ" и т.н. Иначе смисъл от страница с цитатите му, че и шаблон "автор" използвал анонимния, не би трябвало да има, с което съм напълно съгласен. Все пак, това е предупреждение, че дори и за училищните "мъдрости" си има едно място, където да се пишат. Когато съответните анонимници се регистрират, да си пишат собствените мисли и т.н. на личните страници. Аз съм фен на тази идея и заради това много пъти съм трил страници със собствени мисли на разни умници, със съответните препоръки към тях. Също така съм противник на безсмисления труд, които вършат въпросните "автори". Така, че спор по проблема нямам с теб, но се надявам на други хора да им дойде акъла. Чао засега! --Antonio 12:50, 22 януари 2008 (UTC)