Направо към съдържанието

Александър Гарибов

От Уикицитат

Александър Гарибов (р. 1970) е български икономист, изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ПФК ЦСКА (София) от декември 2006 г.

От него

[редактиране]
  • Нямам проблеми с алкохола, защото дори и да пия, знам какво правя. Да се хвърлят обвинения у нас е лесно. Всеки си мисли, че е нещо. Катаджията на улицата ходи като мутра въобразявайки си, че е директор на пешеходната пътека. - интервю за „Тема Спорт”, 22 юни 2007.
  • Имало е достатъчно мъдри хора в историята на света като Конфуций, който е казал "Остави врага да говори и след време ще видиш трупа му по течението на реката". - интервю за „Тема Спорт”, 22 юни 2007.
  • А аз като отидох на среща с нея (Весела Лечева, председател на ДАМС), тя каза, че си чака наема. Ние дори да берем парите по дърветата, ще трябва цял ден да ги берем, за да набавим необходимите средства. - пресконференция, 03.06.2008.
  • Ще изчистим всичките си дългове и ако трябва ще започнем на чисто във "В" група. Не ме е срам от това, че отборът може да бъде изхвърлен от висшия ни ешелон. - пресконференция, 03.06.2008.

За него

[редактиране]

Външни препратки

[редактиране]
Уикипедия
Уикипедия разполага със статия за Александър Гарибов