Разлика между версии на „Потребител беседа:T0d0r~bgwikiquote“

Направо към навигацията Направо към търсенето
Предстои промяна на потребителското Ви име
(Предстои промяна на потребителското Ви име)
----
Здрасти! Добре дошъл и от мен. Защо не напишеш 2-3 думи в потребителския си профил?--[[Потребител:Atchernev|Antonio]] 22:12, 27 май 2005 (UTC)
 
== Предстои промяна на потребителското Ви име ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="bg" dir="ltr">
 
Здравейте,
 
Техническият екип на Фондация Уикимедия прави някои промени по функционирането на потребителските сметки като част от непрестанните ни усилия да предоставим на потребителите си нови и по-добри функционалности (като например глобални съобщения от всички уики проекти). Тези промени изискват да имате едно и също потребителско име навсякъде. Това ще ни позволи да Ви предоставим нови възможности за по-добро редактиране и дискутиране и ще позволи по-голяма гъвкавост при достъпа на потребители до съответни инструменти. Един от страничните ефекти е, че потребителските сметки за всеки потребител трябва да с еднакви във всички над 900 проекта на Уикимедия. Вижте [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|обявата]] за повече информация.
 
За съжаление, избраното от Вас потребителско име се дублира с това на друг потребител, също избрал името T0d0r. За да осигурим, че и двамата ще можете в бъдеще да ползвате сайтовете на Уикимедия, ще преименуваме сметката Ви на T0d0r~bgwikiquote. Това преименуване ще се осъществи през м. август 2015, наред с преименуването на всички останали дублиращи се потребителски имена.
 
Потребителската Ви сметка ще продължи да функционира както досега и ще получавате признание за всичките си досегашни редакции, но ще трябва да използвате новото си потребителско име, когато влизате в системата. Ако не харесвате новото си потребителско име, можете да помолите потребителската ви сметка да бъде отново преименувана, като използвате [[Special:GlobalRenameRequest|този формуляр]].
 
Съжаляваме за настъпилото неудобство.
 
Yours,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 19:18, 17 март 2015 (UTC)
<!-- SUL finalisation notification -->

Навигация