Потребител беседа:Panzer: Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
архив
(архив)
[[Потребител:Panzer/Архив|Архив]]
<big>{{нова нишка}}</big>
 
== Бързо изтриване на ненужна страница ==
 
Мерси за уточнението за начина за бързо изтриване на страници. Много е полезно, ако някой път стане и грешка. --[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] 18:41, 25 април 2011 (UTC)
 
== Относно преместване на страници ==
 
Не мислех досега, че има някакво значение за системата по какъв начин става преместването, но щом се настоява за точно този подход - така да бъде. Въпреки, че аз лично не виждам разликата и смисъла - ефектът е все същият.[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] 17:18, 11 юни 2011 (UTC)
 
== Добавяне на нов цитат от съществуващ в Уикицитат автор ==
 
Здравейте,
 
Малко напосоки питам. Видях, че е записана в Уикицитат Ваша активност наскоро, и затова се обръщам с въпрос:
Ръчно ли се подреждат по азбучен ред цитатите? - По първата буква в началото на отделен цитат? Или няма подредба.
Извинения, ако някъде е написано за правилата, но още не виждам в Уикицитат къде е?
[[Потребител:Zelenkroki|Zelenkroki]] 09:05, 22 септември 2011 (UTC)
 
== Гиньоло ==
 
Филмълт [[Гиньоло]] може вече да се извади от списъците за изтриване. Намерих му цитати. Но с чиста съвест може да се затрие [[Аристодем]]. Поздрави --[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] 06:08, 12 ноември 2011 (UTC)
 
== Малки тайни ==
 
Наистина не намерих нищо друго за "[[Малки тайни]]". Освен онази битова реклама на "Маги фикс малки тайни", друго няма. Явно не струва като страница и информация. --[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] 07:03, 15 ноември 2011 (UTC)
 
== Броячът на страници ==
 
Би ли могъл да ми кажеш защо броячът на страници сочи над 4000 страници вече от месец, а на практика страниците са 3949? Сериозно раздуване. На какво се дължи? --[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] 08:40, 12 декември 2011 (UTC)
 
== 10(12) най-големи колекции с цитати ==
Явно ще се наложи списъкът да бъде от 12 позиции. Така като гледам с какви "скоростни" темпове се движи българската колекция, много скоро ще изпаднем на 11-то място.
 
 
А можеш ли да преместиш тази жълта колона с класацията малко по-вдясно? За да дойде до ръба на горната розова ивица и да се подравни с нея. Защото остава много свободно бяло празно незапълнено място вдясно от нея. Или просто жълтата колона с класацията да отиде вляво, а синята с категориите и новите страници да дойде вдясно и да дозапълни бялото пусто пространство. Че най-представителната страница изглежда малко като недовършена и зарязана с това бяло пусто поле вдясно. --[[Потребител:VanHelsing|VanHelsing]] ([[Потребител беседа:VanHelsing|беседа]]) 11:35, 2 март 2012 (UTC)
5128

редакции

Навигация