Разлика между версии на „Азис“

Направо към навигацията Направо към търсенето
редакция без резюме
(от Уикипедия преместено)
* „Как ще е рекламен трик да си присадя бюст?! Вече съм го поръчал. Той ще е временен, няма да умра с него.“ (пред в. „Нощен Труд“, 11.2005)
 
 
'''Из автобиографичната му книга "Аз, AZIS":'''
 
*"Ти знаеш ли какво е това да се чисти сперма от мустаци? А? Нищо не се чисти по-трудно от прясна сперма от мустак! Не дай си Боже, пък да е засъхнала... Добре, че мустакът е бял, та се слива някакси..."
*"И както си седях и чаках в Мерцедеса си... в костюм от Армани, наистина изглеждах като гъзар, мъж някакъв, изведнъж ми се повдигна и нямаше какво друго да направя, освен да отворя бързо вратата, да наведа главата си силно напред и да повърна. Повръщах течност, която излизаше на конци-бели. Целият вонях на мъж. Сетих се какво повръщам...
*"Чувствам се като тиква... Пълна съм със семе... Снощи онзи все едно путка не беше виждал... Като взе да се празни, празни... по едно време си мислех, че пикае в мен".
 
 
'''По повод свалянето на негов плакат с разголени задни части, срещу паметника на Васил Левски в центъра на София.''' (Интервю с Андриана Михайлова за в. "Новинар", [[7 октомври]] [[2004]]г.)
 
 
*"Посегнаха ми хора, които наричат себе си музиканти и мои колеги, но аз в никакъв случай не мога да ги нарека така... Те наистина осъзнаха какво е Азис... Азис е фактор, Азис е най-известният изпълнител в цялата държава и на тях това страшно много им пречи."
 
* - „Азис беше само Васко педераса...“ Из текста на „Колега“ на [[Ъпсурт]]
 
* "Пее добре." — [[Тити Папазов]]; лайвчат на 26.01.2006 в[http://www.sport1.bg/sport1/node/10260 sport1.bg]
 
{{Уикипедия|Азис}}
10 493

редакции

Навигация