Потребител беседа:213.240.232.190

От Уикицитат
Направо към навигацията Направо към търсенето

Здравей и добре дошъл/а[редактиране]

Здравей и добре дошъл/а в Уикицитат, свободното хранилище на човешката мъдрост! Уикицитат е предназначен за събиране и подреждане на цитати на известни личности, афоризми и поговорки, затова страницата, която си създал - Човек и природа не е подходяща за този проект.

Натисни тук, за да се регистрираш и създадеш своя потребителска сметка.

Ако се сещаш за начин, по който бих могъл да ти помогна, можеш да ми оставиш съобщение на моята беседа. Ако въпросите са по-общи, можеш да ги зададеш на страницата за разговори. Можеш, също така, да се включиш и в дискусиите на форума или в нашия IRC канал.

Желая ти много приятни минути с Уикицитат!

Поздрави, Методи Колев 08:27, 19 април 2006 (UTC)Reply[отговор]


Човек и природа[редактиране]

Премествам тук съдържанието на Човек и природа, заедно с дискусионната и страница. Самата страница ще изтрия. Все пак изчаках 24 часа. Sorry. --Antonio 15:56, 20 април 2006 (UTC)Reply[отговор]

Беседа:Човек и природа

Предполагам, че това е част от собствено съчинение на автора на статията, респективно Васил Живков Желязков. В Уикицитата не се публикуват лични произведения на отделни страници, а при последното обсъждане на въпроса се реши собствени мисли и цитати, авторите да излагат на потребителските си или дискусионни страници. Понеже статията е създадена от анонимен потребител, засега ще изчакам същия да се регистрира и да премести съдържанието и на някое от указаните места. В противен случай статията ще бъде изтрита. --Antonio 22:50, 19 април 2006 (UTC)

Човек и природа

Няма човек, който по някакъв начин да не е замарсил природата. Всъщност ние произлизаме от природата и всеки ден й вредим в нашето ежедневие, като караме коли ,сечем гори , хвърляме боклуци в реки и езера. Всъщност не някои друг, а човека е най-големия враг на природата ,той унищожава растения който ми осигуряват въздух, животните с които се храни, но най-вече той унищожава себе си. Според мен човека в битката си с природата не може да спечели, а само да загуби. Човека се заблуждава, че един ден технологийте ще го спасят, но те не могат да му осигурят прясната вода и чистият въздух. Човека трябва да се грижи за природата, както тя за него. Едно от най-лошите нещта според мен е, че ако някое животно беше вредило наполовината, на което човека, то щеше да го прави несъзнателно за разлика от човека, който вреди на природата и го прави съзнателно и знае до какво води това, но продалжава да вреди. Ако човека продължи да вреди на природата тя ще умре, но заедно с нея ще умре и човека. Природата може да продалжи да същества и без човека, но човека не може да съществува без природата. Човекьт в миналото е защитавал и почитал природата, като си е измислял разни богове. Като предопреждение казвам всичко, което вреди на природата никога не води до добро!!!


                  от Васил Живков Желязков